Download Fdj Emily Young Pamer Bojo Mp3

Fdj Emily Young – Pamer Bojo

Download lagu Fdj Emily Young – Pamer Bojo MP3 yang dapat anda download secara gratis di Reggaean.info. Terima kasih atas kunjungan-nya semoga kalian nyaman di webeset sederhana ini. Details lagu Fdj Emily Young Pamer Bojo bisa kamu lihat di tabel dan untuk link download Fdj Emily Young Pamer Bojo sudah tersedia dibawah.

Title: Pamer Bojo
Contributing Artist: Fdj Emily Young
Album: Pamer Bojo
Year: 2019
Genre: Reggae
Size: 5.19MB
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

DOWNLOAD MP3 - (SIZE 5.19MB)

 Lirik Lagu Fdj Emily Young - Pamer Bojo


Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Bila kamu mengunduh lagu Fdj Emily Young – Pamer Bojo MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Fdj Emily Young – Pamer Bojo belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Pamer Bojo, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Fdj Emily Young, untuk mendukung Fdj Emily Young – Pamer Bojo di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Fdj Emily Young #Pamer Bojo

Daftar Lagu Yang Terkait