Download Dhevy Geranium Banyu Langit (Cover Dhevy Geranium) Mp3

Dhevy Geranium – Banyu Langit (Cover Dhevy Geranium)

Download lagu Dhevy Geranium – Banyu Langit (Cover Dhevy Geranium) MP3 yang dapat anda download secara gratis di Reggaean.info. Terima kasih atas kunjungan-nya semoga kalian nyaman di webeset sederhana ini. Details lagu Dhevy Geranium Banyu Langit (Cover Dhevy Geranium) bisa kamu lihat di tabel dan untuk link download Dhevy Geranium Banyu Langit (Cover Dhevy Geranium) sudah tersedia dibawah.

Title: Banyu Langit (Cover Dhevy Geranium)
Contributing Artist: Dhevy Geranium
Album: Banyu Langit
Year: 2019
Genre: Reggae
Size: 4.06MB
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

DOWNLOAD MP3 - (SIZE 4.06MB)

Lirik Lagu Dhevy Geranium - Banyu Langit (Cover Dhevy Geranium)


sworo angin angin sing ngeridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

ngalemo ngalem neng dadaku
tambanono roso kangen neng atiku
ngalemo ngalem neng aku
ben ra adem kesiram udan ing dalu

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

Bila kamu mengunduh lagu Dhevy Geranium – Banyu Langit (Cover Dhevy Geranium) MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Dhevy Geranium – Banyu Langit (Cover Dhevy Geranium) belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Banyu Langit, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Dhevy Geranium, untuk mendukung Dhevy Geranium – Banyu Langit (Cover Dhevy Geranium) di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Dhevy Geranium #Banyu Langit (Cover Dhevy Geranium)

Daftar Lagu Yang Terkait