Download Dhevy Geranium Wegah Kelangan (Cover Dhevy Geranium) Mp3

Dhevy Geranium – Wegah Kelangan (Cover Dhevy Geranium)

Download lagu Dhevy Geranium – Wegah Kelangan (Cover Dhevy Geranium) MP3 yang dapat anda download secara gratis di Reggaean.info. Terima kasih atas kunjungan-nya semoga kalian nyaman di webeset sederhana ini. Details lagu Dhevy Geranium Wegah Kelangan (Cover Dhevy Geranium) bisa kamu lihat di tabel dan untuk link download Dhevy Geranium Wegah Kelangan (Cover Dhevy Geranium) sudah tersedia dibawah.

Title: Wegah Kelangan (Cover Dhevy Geranium)
Contributing Artist: Dhevy Geranium
Album: Wegah Kelangan
Year: 2019
Genre: Reggae
Size: 5.33MB
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

DOWNLOAD MP3 - (SIZE 5.33MB)

Lirik Lagu Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Cover Dhevy Geranium)


Rungokno jerit atiku iki
Sing bingung noto roso neng ati
Pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki

Tulung kowe ojo salah tompo
Ojo mbok pikir aku ngeliyo
Kabeh iki kahanan
Ra iso neruske katresnan

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Ora ono niatku ngelarani atimu
Rungokno aku senajano aku sing kleru
Tak akoni pancen gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo awakmu
Cukup pisan iki kowe loro ati
Ora tak baleni anggonku le nglarani

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Mung kependem roso tresno
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Pengen langgeng yo kuwi karepku
Nanging wong tuaku ora setuju

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Bila kamu mengunduh lagu Dhevy Geranium – Wegah Kelangan (Cover Dhevy Geranium) MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Dhevy Geranium – Wegah Kelangan (Cover Dhevy Geranium) belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Wegah Kelangan, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Dhevy Geranium, untuk mendukung Dhevy Geranium – Wegah Kelangan (Cover Dhevy Geranium) di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Dhevy Geranium #Wegah Kelangan (Cover Dhevy Geranium)

Daftar Lagu Yang Terkait