Download Dhevy Geranium Penak Konco (Cover Dhevy Geranium) Mp3

Dhevy Geranium – Penak Konco (Cover Dhevy Geranium)

Download lagu Dhevy Geranium – Penak Konco (Cover Dhevy Geranium) MP3 yang dapat anda download secara gratis di Reggaean.info. Terima kasih atas kunjungan-nya semoga kalian nyaman di webeset sederhana ini. Details lagu Dhevy Geranium Penak Konco (Cover Dhevy Geranium) bisa kamu lihat di tabel dan untuk link download Dhevy Geranium Penak Konco (Cover Dhevy Geranium) sudah tersedia dibawah.

Title: Penak Konco (Cover Dhevy Geranium)
Contributing Artist: Dhevy Geranium
Album: Penak Konco
Year: 2019
Genre: Reggae
Size: 4.39MB
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

DOWNLOAD MP3 - (SIZE 4.39MB)

Lirik Lagu Dhevy Geranium - Penak Konco (Cover Dhevy Geranium)


bedo ranemu dalane
karo koe aku raono bahagiane
timbang gelo, mung disio-sio
rasah digawe dowo crito iki
tresno rabakal iso nyawiji

abot kesel sing ngrasakke
karo koe anane ming rame wae
soyo ajur polahmu soyo ngawur
mikir awakmu dewe, karepmu dewe
tanpa kelingan janji awale

pancen iki dudu jodone
rasah di peksakke
kabeh iki wes ono dalane
percoyo wae gusti mboten nate sare

kowe ratau ngerteni
roso iki kepati-pati
tibo butuh kowe ngoleki
aku pie kowe ra peduli

ra perlu ngomogke tresno
yen kui mung ngawe loro
ra perlu dolanan roso
awak dewe penak konco

pancen iki dudu jodone
rasah di peksakke
kabeh iki wes ono dalane
percoyo wae gusti mboten nate sare

kowe ratau ngerteni
roso iki kepati-pati
tibo butuh kowe ngoleki
aku pie kowe ra peduli

ra perlu ngomogke tresno
yen kui mung ngawe loro
ra perlu dolanan roso
awak dewe penak konco

awak dewe penak konco
pancen iki dudu jodone
rasah di peksakke

Bila kamu mengunduh lagu Dhevy Geranium – Penak Konco (Cover Dhevy Geranium) MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Dhevy Geranium – Penak Konco (Cover Dhevy Geranium) belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Penak Konco, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Dhevy Geranium, untuk mendukung Dhevy Geranium – Penak Konco (Cover Dhevy Geranium) di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Dhevy Geranium #Penak Konco (Cover Dhevy Geranium)

Daftar Lagu Yang Terkait