Download Dhevy Geranium Sewu Kuto (Cover Dhevy Geranium) Mp3

Dhevy Geranium – Sewu Kuto (Cover Dhevy Geranium)

Download lagu Dhevy Geranium – Sewu Kuto (Cover Dhevy Geranium) MP3 yang dapat anda download secara gratis di Reggaean.info. Terima kasih atas kunjungan-nya semoga kalian nyaman di webeset sederhana ini. Details lagu Dhevy Geranium Sewu Kuto (Cover Dhevy Geranium) bisa kamu lihat di tabel dan untuk link download Dhevy Geranium Sewu Kuto (Cover Dhevy Geranium) sudah tersedia dibawah.

Title: Sewu Kuto (Cover Dhevy Geranium)
Contributing Artist: Dhevy Geranium
Album: Sewu Kuto
Year: 2019
Genre: Reggae
Size: 4.26MB
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

DOWNLOAD MP3 - (SIZE 4.26MB)

Lirik Lagu Dhevy Geranium - Sewu Kuto (Cover Dhevy Geranium)


sewo kuto uwis tak liwati
sewu ati tak takoni
nanging kabeh podo rangerteni
lungamu neng endi

pirang tahun anggonku nggoleki
seprene durung biso nemoni

wis tak coba ngelaleake
jenengmu soko atiku
sak tenane aku ora ngapusi
isih tresno sliramu

umpamane kowe uwis mulyo, lilo aku lilo
yo mung siji dadi panyuwunku, aku pengin ketemu
senajan sak kedeping moto, tak nggo tombo kangen jroning dodo
 
wis tak coba ngelaleake jenengmu soko atiku
sak tenane aku ora ngapusi, isih tresno sliramu

umpamane kowe uwis mulyo, lilo aku lilo
nanging siji dadi panyuwunku, aku pengin ketemu
senajan sak kedeping moto, tak nggo tombo kangen jroning dodo
senajan wektu mung sedelo, tak nggo tombo kangen jroning dodo

Bila kamu mengunduh lagu Dhevy Geranium – Sewu Kuto (Cover Dhevy Geranium) MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Dhevy Geranium – Sewu Kuto (Cover Dhevy Geranium) belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Sewu Kuto , kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Dhevy Geranium, untuk mendukung Dhevy Geranium – Sewu Kuto (Cover Dhevy Geranium) di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Dhevy Geranium #Sewu Kuto (Cover Dhevy Geranium)

Daftar Lagu Yang Terkait