Download Dhevy Geranium Demi Kowe (Cover Dhevy Geranium) Mp3

Dhevy Geranium – Demi Kowe (Cover Dhevy Geranium)

Download lagu Dhevy Geranium – Demi Kowe (Cover Dhevy Geranium) MP3 yang dapat anda download secara gratis di Reggaean.info. Terima kasih atas kunjungan-nya semoga kalian nyaman di webeset sederhana ini. Details lagu Dhevy Geranium Demi Kowe (Cover Dhevy Geranium) bisa kamu lihat di tabel dan untuk link download Dhevy Geranium Demi Kowe (Cover Dhevy Geranium) sudah tersedia dibawah.

Title: Demi Kowe (Cover Dhevy Geranium)
Contributing Artist: Dhevy Geranium
Album: Demi Kowe
Year: 2019
Genre: Reggae
Size: 4.39MB
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

DOWNLOAD MP3 - (SIZE 4.39MB)

Lirik Lagu Dhevy Geranium - Demi Kowe (Cover Dhevy Geranium)


dik aku bali, arep nepati janji
tak jaluk kowe ra ngapusi
lungaku wingi amung golek rejeki
tak bukteke kowe ojo mbedo ati

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe (LirikLaguIndonesia.Net)

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

aku lunga ra ngilang, nanging mergo kahanan
aku ora ngapusi, bakal tak perjuangkan
mikir masa depan karo golek modal
dinggo sesuk rabi, duduk di pelaminan

mugo Gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
bakal urip bebrayan, ojo wedi kelangan
aku ning sandingmu, ngancani uripmu
mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

matur suwun wis gelem nompo aku
sampun percoyo karo janji janjiku
bakal tak jaga tekaning patiku
kanggoku awakmu kui harga diriku

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

Bila kamu mengunduh lagu Dhevy Geranium – Demi Kowe (Cover Dhevy Geranium) MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Dhevy Geranium – Demi Kowe (Cover Dhevy Geranium) belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Demi Kowe, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Dhevy Geranium, untuk mendukung Dhevy Geranium – Demi Kowe (Cover Dhevy Geranium) di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #Dhevy Geranium #Demi Kowe (Cover Dhevy Geranium)

Daftar Lagu Yang Terkait